Confidentialitate

Urmatoarele reguli stabilesc politica de confidentialitate promovata de S.C. Saltele Prod S.R.L., in ce mod se utilizeaza orice tip de informatie personala pe care ne-o veti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.

Informatiile personale inseamna orice tip de informatie prin care va identificati pe dumneavoastra, in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau nr. dumneavoastra de telefon).

S.C. Saltele Prod S.R.L. se angajeaza ca nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate. Colectarea de informatii se va face strict pentru a putea onora comenzi si pentru a oferi clientilor informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii.

Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare sau numerele de telefon. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre noi.

In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa ne contactati la tel.  0743.235.677 / 0747.361.240, sau pe e-mail: office@saltelefamilia.ro

CE SPUN CLIENTII?

De cand am cumparat salteaua super-ortopedica Esclusivo, ma trezesc dimineata fara dureri de gat sau de spate. Am ales-o folosind configuratorul din site, iar raportul calitate-pret este excelent.

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor. Foarte confortabilă. O folosesc deja de 1 an și jumătate, așadar a trecut testul timpului. Nota 10 pentru suportul din partea vânzătorului, serviciile sunt bune.

Sunt foarte multumit de salteaua achizitionata. Se vede cu ochiul liber ca este o saltea de calitate, iar pretul este incredibil de bun. Probabil are legatura cu faptul ca este produsa in Romania.

NEWSLETTER

Informatii, oferte speciale, produse noi, zero spam.


 • TRANSPORT GRATUIT
  MAX 4/5 ZILE LUCRATOARE IN
  MUNICIPII RESEDINTA DE JUDET


 • 60 ZILE PERIOADA
  DE TESTARE SI
  RETURNARE
  100% BANII INAPOI


 • PRETURI DE
  PRODUCATOR
  CEL MAI BUN RAPORT
  CALITATE-PRET


 • PLATA SIGURA
  IN MAXIM
  6 RATE FARA
  DOBANDA