Spuma Poliuretanica

Spuma Poliuretanica

Saltelele din Spuma Poliuretanica (din burete) sunt saltele practice si versatile, excelente in raportul calitate/pret. Tocmai de aceea, ele sunt foarte des intalnite in dotarea gradinitelor, spitalelor, apartamentelor de inchiriat, internate etc. Testeaza-le timp de 60 de zile!Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)

Saltele Spuma Poliuretanica - saltele practice si versatile, la cele mai mici preturi

Saltelele din spuma poliuretanica sunt produse practice, versatile si excelente in raportul calitate/pret. Aceste saltele sunt cel mai des folosite in dotarea gradinitelor, spitalelor, apartamentelor de inchiriat, internate etc.

Spumele poliuretanice preiau tensiunea la contactul cu masa corporala si o distribuie uniform pe toata suprafata amprentata. Pentru tensiuni la contact cu mase corporale intre 5 si 45 kg, nucleul de spuma cu o grosime cuprinsa intre 5 si 10 cm este suficient cat sa garanteze utilizarea pe o durata cuprinsa intre 2-5 ani. In internate de liceu, spitale, spatii de inchiriat, cazarme, amenajari santiere etc., sunt recomandate nuclee din spuma poliuretanica cu grosimi intre 10 si  20 cm astfel incat sa poata corespunde utilizarea de catre persoane cu masa corporala cuprinsa intre 60 kg si 110 kg.

Pentru alegerea saltelei potrivite, apeleaza cu incredere la serviciul nostru gratuit de consiliere!

Cumpara cu incredere saltele de calitate de la Saltele Familia!

CE SPUN CLIENTII?

De cand am cumparat salteaua super-ortopedica Esclusivo, ma trezesc dimineata fara dureri de gat sau de spate. Am ales-o folosind configuratorul din site, iar raportul calitate-pret este excelent.

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor. Foarte confortabilă. O folosesc deja de 1 an și jumătate, așadar a trecut testul timpului. Nota 10 pentru suportul din partea vânzătorului, serviciile sunt bune.

Sunt foarte multumit de salteaua achizitionata. Se vede cu ochiul liber ca este o saltea de calitate, iar pretul este incredibil de bun. Probabil are legatura cu faptul ca este produsa in Romania.

NEWSLETTER

Informatii, oferte speciale, produse noi, zero spam.


 • TRANSPORT GRATUIT
  MAX 4/5 ZILE LUCRATOARE IN
  MUNICIPII RESEDINTA DE JUDET


 • 60 ZILE PERIOADA
  DE TESTARE SI
  RETURNARE
  100% BANII INAPOI


 • PRETURI DE
  PRODUCATOR
  CEL MAI BUN RAPORT
  CALITATE-PRET


 • PLATA SIGURA
  IN MAXIM
  6 RATE FARA
  DOBANDA